Nieuws

 

Peuter vijfdaagse

In de week van 27 t/m 31 mei organiseert het voorschoolse team een wandel vijfdaagse voor peuters van 2 tot 4 jaar. De peuters kunnen iedere dag meelopen met een vooraf bepaalde route. De route zal ongeveer 1,5 kilometer zijn. Lees meer »

 

Rondleiding

Heeft u interesse om een kijkje te nemen? U bent van harte welkom voor een rondleiding! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Lees meer »

 

Nieuwbouw

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de nieuwbouw in volle gang. Het projectteam nieuwbouw IKC De Vonkenmorgen, bestaande uit de directie van IKC De Vonkenmorgen, schoolbestuur De Linge en de gemeente heeft eind 2023 bekendgemaakt dat GAJ | VBW architecten het voorlopig... Lees meer »

 

Vacature pedagogisch professional BSO

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste pedagogisch professionals voor de BSO. Zowel fulltime als partime is bespreekbaar. Klik hier: Vacature IKC de Vonkenmorgen BSO Lees meer »

 

Vacature pedagogisch professional dagopvang

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste pedagogisch professional voor de dagopvang. Zowel fulltime als parttime is bespreekbaar. Klik hier: Vacature IKC de Vonkenmorgen-dagopvang Lees meer »

 

Vacature flexpooler kinderopvang

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste pedagogisch professional voor 36 uur per week, flexibel inzetbaar op verschillende groepen voor de kinderopvang. Klik hier: Vacature IKC de Vonkenmorgen Flexpooler 2024 Lees meer »

Locatie: Schoolstraat 1

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang

Peuterspeelzaal

Basisschool groep 1 t/m 4

T: 0481-421371

 

Locatie: Nijmeegsestraat 3

Basisschool groep 5 t/m 8

T: 0481-421298

Contact

Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen

Schoolstraat 1
6691XP Gendt

T: 0481-421371

ikcdevonkenmorgen@delinge.nl