Peuter vijfdaagse

In de week van 27 t/m 31 mei organiseert het voorschoolse team een wandel vijfdaagse voor peuters van 2 tot 4 jaar. De peuters kunnen iedere dag meelopen met een vooraf bepaalde route. De route zal ongeveer 1,5 kilometer zijn. De verwachting is dat we een uur aan het wandelen zijn. Er zal onderweg een korte pauze zijn met een versnapering. Alle peuters mogen 5 dagen meelopen. Leerlingen van groep 8 zullen ons deze dagen ondersteunen. Op vrijdag 31 mei zal rond 11.00 uur een feestelijk onthaal zijn op de Batouwestraat waarbij iedereen welkom is. 

  1. Op de dag dat uw kind bij ons aanwezig is, loopt het mee met ons onder begeleiding van het team
  2. Op de dag dat uw kind niet bij ons is, maar toch meeloopt dan geeft u dit aan op de intekenlijst op de groep van uw kind en zorgt u zelf voor begeleiding (ouders, opa’s, oma’s).

Peuters die niet op ons IKC zitten kunnen zich met begeleider aanmelden via pgrelmobende@delinge.nl

Iedere dag starten we om 10.00 uur, aanwezig zijn om 9.45 uur.    

Tijdens de intocht op vrijdag mag er maar 1 begeleidster/begeleider meelopen i.v.m. het overzicht wat we graag willen bewaren. Het is ook leuk om veel mensen langs de kant te zien.

Het is erg leuk dat kinderen tijdens de intocht iets leuks of lekkers krijgen maar houd het a.u.b klein en overlaad ze niet met te veel presentjes.

Klik hier voor de routes.

Naar het overzicht

Locatie: Schoolstraat 1

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang

Peuterspeelzaal

Basisschool groep 1 t/m 4

T: 0481-421371

 

Locatie: Nijmeegsestraat 3

Basisschool groep 5 t/m 8

T: 0481-421298

Contact

Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen

Schoolstraat 1
6691XP Gendt

T: 0481-421371

ikcdevonkenmorgen@delinge.nl